Rypsisade

Rypsisade

Jyri Hokkinen

Pehmeäkantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789526839349

Kustantaja: Hogane Publishing

Julkaistu: 01.12.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tapio -Foka- Fokin on jättänyt rikospoliisin työt taakseen ja ryhtynyt ravintolan portsariksi. Lain nurja puoli ei kuitenkaan jätä miestä rauhaan. Laivamatkalla Tukholmaan Foka saa yökerhossa riidan aikaiseksi kolmen venäläismiehen kanssa. Välikohtaus johtaa yhä suurempiin seurauksiin ja kostonkierteeseen, josta paluuta vanhaan elämään ei enää ole.

Foka saa oppia, kuinka kovan hinnan voi yhdestä harkitsemattomasta teosta joutua maksamaan ja kuinka nopeasti uuden rakkauden huumassa alkanut kevät voi muuttua täydelliseksi painajaiseksi.
Miten tapahtumiin liittyy Moskovan liiga, joka toimittaa amfetamiinia Helsinkiin tai pizzeria Pakilassa?
Miksi nuori naispoliisi tutkii Juudaksen evankeliumia? Ja miten se liittyy huumeiden yliannostukseen kuolleeseen nuoreen naiseen, jolla oli omituinen tatuointi jalassaan?

Toinen painos, uudistettu laitos.

Pokkarina julkaistava Rypsisade (Foka I) on Foka-trilogian ensimmäinen osa.
Foka sarjan aiemmin kovakantisina julkaistut osat: Rypsisade (2015) ja Hammurabin hengessä (2017) on kirjoitettu täysin uudestaan tätä pokkarisarjaa varten.
Hammurabin hengessä (Foka II) julkaistaan uudistettuna pokkariversiona 2023 keväällä ja aiemmin julkaisematon Barbelon sisaret (Foka III) myöhemmin 2023.
Eikä Fokan seikkailut vielä siihenkään jää - jatkoa on luvassa.
Foka-kirjat julkaistaan myös äänikirjoina. Rypsisade keräsi tuhat kuuntelua jo parissa kuukaudessa!
Jyri Hokkinen

Jyri Hokkinen

Jyri Hokkinen (s. 1966) ryhtyi kirjailijaksi tehtyään ensin pitkän uran it-alalla johto- ja asiantuntijatehtävissä. Työuransa ohella Hokkinen toimi vuosikymmeniä karatevalmentajana. Hän on myös hoitanut lukuisia henkilösuojaukseen liittyviä yksityisiä toimeksiantoja, joista on osaltaan kertynyt ideoita jännäreitä varten. Ihan kaikkea ei kuulemma ole tarvinnut itse keksiä.

Foka-kirjoissaan Hokkinen kuvailee tarkalla kynällään etenkin Kallion ja Sörkan alueiden elämää. Huumorin hän pujottaa tarinoihinsa eläväisten henkilöhahmojensa kautta. Usein kirjan tapahtumat leviävät myös Venäjälle tai Suomen läntisiin naapurimaihin. Historiasta ja politiikasta kiinnostuneena Hokkinen ei malta useinkaan olla sijoittamatta joitain näihin liittyviä elementtejä kirjoihinsa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite