Salaisuuksia

Salaisuuksia

Lastensuojelun tarinoita ennen 2008 pankkikriisiä

Sinikka Halttunen

Osa 1 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789528008644

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.03.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Toimittaja Lahja Suokas kirjoittaa juttuja lastensuojelun tilanteista. Hänen työparinaan ja tukenaan kenttäkeikoilla on Itäkeskuksen poliisiaseman sosiaalityöntekijä Sampo Kekäläinen.

Jutta Niemisen perhe tulee esille monine vaikeine elämänvaiheineen. Alkoholismi, mielenterveysongelmat ja perheväkivalta saavat kasvonsa romaanissa. Vankila ja kuolema ovat läsnä, samoin ihan tavallinen kouluelämä. - Ihmisellä itsellään, lastensuojelulla ja terveydenhuollolla on kuitenkin keinoja selvitä vaikeista asioista, jos ihmisen oma tahto vain riittää.

Samaan aikaan Lahjan omassa elämässä myllertää, ja hän on uupumuksen partaalla. Perhe, ystävät ja taideharrastus tukevat, mutta jossain on hänenkin rajansa. Työpaikan uusi lähiesimies ei arvosta Lahjan juttuaiheita.

Salaisuuksia on Sinikka Halttusen esikoisromaani. Se kertoo tarinan koskettavalla ja tunteita herättävällä tavalla.

www.sinilinna.eu
www.facebook.com/sinilinnantarinoita
Sinikka Halttunen

Sinikka Halttunen

Sinikka Halttunen (s.1951 Jyväskylän mlk.) on eläkkeellä oleva sosiaalityöntekijä ja alan ammattiopettaja. Kirjoittaminen on ollut yhtenä harrastuksena kuvataiteiden, käsitöiden ja liikunnan ohella jo lapsesta lähtien.

Monien kirjoittajakurssien, monipuolisen sosiaali- ja opetusalan työkokemuksen ja harrastustensa myötä hän on kehittänyt fiktiivisen tarinan.

Aiemmin hän on julkaissut oppikirjan lähihoitajille, Lähihoitaja arjen tilanteissa, Tammi, 2000 ja kirjoittanut artikkeleita eri ammattilehtiin. Nykyään tekstejä julkaistaan Espanjan kaakkoisosassa ilmestyvässä Uusi Costa Blanca -lehdessä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.