SAMAA SUKUA?
Uutuus

SAMAA SUKUA?

Oulun Lille-suku

Hannu Niilonheimo

ePUB

2,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057802

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.04.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oulun kaupunki perustettiin Kaarle-kuninkaan käskykirjeellä 1605, siitä alkoi tämän Pohjanmaan ja Itämeren pohjoisimman kaupungin nousu kaupan ja merenkulun mahtitekijäksi jota kesti lähes 200 vuotta purjelaivakauden loppuun saakka. Tervaa - puuta - pikeä ja laivoja. Ensin Tukholmaan, sitten Pohjanmerelle, Välimerelle, ja viimein useimpiin maailman suuriin kauppasatamiin valtamerten taakse, johti oululaisten tie heidän itse rakentamillaan laivoilla.

Oulun Lille-suku. Riimitys, - pappi, lukkari, porvari, talonpoika ja kuppari kuvannee heitä hyvin. Oli myös taitavia puuseppiä ja työmiehiä laivoja veistämässä, mestareita suutari-, räätäli- ja kultaseppien ammattikunnissa, merenkulkijoita kansipojasta kapteeneihin, virkamiehiäkin sekä maamiehiä auran varressa maakunnan eri tiloilla.
Hannu Niilonheimo

Hannu Niilonheimo

Olen suku- ja historiantutkimuksen harrastaja kohteina erityisesti Pohjanmaa ja sen kauppa-, talous- ja sukuhistoria. Yleinen historia, merenkulku, tositarinat ja tapahtumat, ihmiskohtalot aikana ennen sähköä ja kännyköitä kiinnostavat minua erityisesti. Koulutukseltani olen elämänkoulua käynyt opettaja ja insinööri.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.