Sanojen polulla

Sanojen polulla

Leena Salin , Sini Yrjänä (Ed.)

ePUB

305,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528031871

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ajatelmat ovat syntyneet elämässä koetusta vanhemmuudesta, arjesta, yhteydestä, ihmisyydestä ja ikääntymisestä. Ne peilaavat mennyttä tähän aikaan ja tulevaan. Ikääntyvällä on aikaa muistoille ja pohdinnoille. Sanojen polulla kaisla piirtää elämänkaartaan taivasta vasten.
Leena Salin

Leena Salin

Leena Salin on opiskellut Jyväskylän yliopistossa kieliä ja kirjallisuutta. Elämäntyönsä hän on tehnyt ison perheen äitinä.
Leena Salinin runoja on julkaistu vuosien kuluessa monissa kansalaisopistojen ja SRK:n julkaisemissa antologioissa. Leenan oma runokirja"Ilta-auringon lempeät kasvot" Mediapinnan kustantama julkaistiin vuonna 2017.

Sini Yrjänä

Sini Yrjänä (Ed.)

Sini Yrjänä työskentelee yrittäjänä Sinisatu toiminimellä valokuvien ja graafisen suunnittelun parissa. Hän on valokuvaaja, visuaalinen hahmottaja, kokonaisuuksien kokoaja ja keskusteleva taittaja. Sinisatu on taittanut ja julkaissut useita asiakkaidensa teoksia sekä suunnitellut kirjan kansia. www.sinisatu.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.