Sanojen takana toiset sanat

Sanojen takana toiset sanat

Runoja vuosilta 2008-2022

Mari-Kaisa Virtanen

Klassikot & runot

ePUB

174,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093435

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.12.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sanojen takaa ja rivien välistä löytyy toisinaan yllätyksiä: iloisia, hauskoja, koskettaviakin asioita, kunhan antaa itselleen aikaa pysähtyä niiden ääreen.

Mari-Kaisa Virtasen Sanojen takana toiset sanat tempaa nopeasti mukaansa. Runot kuljettavat lukijaa vuodenaikojen, ihmissuhteiden ja terveydenhuollon luokse eläinkunnan ihmeellisyyksiä unohtamatta.

Valittujen runojen kattaus on laaja-alainen, niin perinteistä kuin uudempaa runoutta sisältävä valoisa, positiivinen kokonaisuus.
Mari-Kaisa Virtanen

Mari-Kaisa Virtanen

Mari-Kaisa Virtasen runoissa näkyvät kirjailijan syvä suhde suomalaiseen luontoon sekä Saksassa eletyt vuodet. Tekstien monipuolisuus sekä kielellisen rytmiikan ja soinnillisuuden taitava käyttö ovat luonteenomaisia Virtasen runoille.

Runoja on vuosien varrella julkaistu eri lehdissä ja mm. yhdessä Immi Hellenin nimeä kantavan lastenrunokilpailun kokoelmateoksessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite