Satu prinssistä ja prinsessasta, 2
Uutuus

Satu prinssistä ja prinsessasta, 2

Prinssin syntymän tausta

Callum Abarca

Osa 2 tästä sarjasta

ePUB

470,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528045175

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.11.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa esitellään prinssi Burkhardin syntymätarina 1800-luvun puolivälistä. Tarinassa selviää perustus, jolta prinssi aikanaan ammentaa viisautensa. Onnellisen elämän vuoksi joudutaan ponnistamaan kovasti, mutta se onnistuu peräänantamattomuudella. Ratkaisevaa on prinssin kuningas isän ennenkuulumaton urheus ja hänen kuningatar äitinsä yllättävä armeliaisuus.
Callum Abarca

Callum Abarca

Teoksen on kirjoittanut satumaailman airut, Callum Abarca. Hänen ensisijaisena tarkoituksenaan on tuoda esille onnellisen elämän näkökohtia, joiden vuoksi satumaailma on hyvän elämän perikuva. Satumaailmassa ja todellisessa maailmassa on joitakin yhtymäkohtia, ja sen vuoksi jotakin satumaailmasta voisi tuoda todelliseenkin maailmaan. Tässä tarkoituksessa herra Abarca esiintyykin nimenomaan airuena.
Hän on valmis kertomaan teille pitkään jatkuvaa tarinaa onnellisen valtakunnan muodostumisesta. Tähtivälkkeisen viehätyksen edustajina tulevat toimimaan ennen kaikkea prinssi ja prinsessa. Tämä tarina alkaa ajalta ennen prinssin syntymää. Hankaluuksia aiheuttavat merirosvot, mutta heidät voitetaan. Nauttikaa ja lukekaa tätä iltasatuina myös lapsillenne!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite