Seitsemän Kuolemansyntiä

Seitsemän Kuolemansyntiä

- Pyhyytesi tulkinta

Marjut Moisala

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

56 sivua

ISBN-13: 9789528068020

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.10.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Onko kuolemaa olemassa ja sen myötä mitä synti on, onko se totta?

Siinä kysymyksiä, joita ihmiskunnan aivot ovat pohtineet tuhansia vuosia. Todellisuus ja Maailma ovat kaksi eri asiaa. Todellisuus sijaitsee maailman väleissä, taustalla, hiljaisuudessa. Se pakenee melua, touhua, saavuttamisen pakkoa ja se pakenee myös kuolemaa.

Maailman väleistä Todellisuus kuiskaa ja väliin huutaa hiljaista sanomaansa siitä, ettei kuolemaa ole, on vain ikuinen elämä. Ettet sinä ole kuihtuva muoto eli keho, vaan ikuinen henki ja ettei syntiä voi olla olemassa, sillä se mitä luulit synniksi on vain erehdys, illuusio, väärin nähty totuus siitä Kuka Sinä Olet.

Tämän perusteella kuoleman synnit koskevat egoa ja se saa ne myös omanaan pitää. Sinua koskee ikuinen viattomuus, todellista sinua vain ja ainoastaan valo ja vapaus ja tämä on Totta.
Marjut Moisala

Marjut Moisala

Marjut Moisala on henkinen valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja.Erityisen läheisenä Marjutin ajatusmaailmassa on ei -dualistinen näkemys elämästä ja tietoisuudesta. Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa. Marjut Moisala on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite