Sephek Khaos

Sephek Khaos

Jenny Sormunen

Osa 2 tästä sarjasta

ePUB

515,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528056607

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ulottuvuuksien välinen tila on hyvin pieni. Tavallisella sivuaskeleella voi siirtyä lukemattomien ulottuvuuksien lävitse ja jopa vahingossa ohittaa määränpäänsä.
Rauni on asunut vuoden Faolissa ja löytänyt mahdollisuuden palata kotiinsa. Opus, jonka Alberto löysi, antaa viitteitä siitä, mihin heidän tulee matkata. Taival Myyttisille Vuorille Sephek Khaokseen on pitkä ja vaarallinen.

Faolin puolella pahuus yritti tunkeutua sivistyksen läpi. Vuorten toisella puolen he huomaavat, että sivistys on jäänyt pahuuden peittoon. Matkan varrella Rauni myös löytää itsestään yllättävän kyvyn, joka on haltioiden mielestä vastenmielinen.

Nainen käänsi päätään ja katsoi Mifgaelia, hänellä olisi paljon kysyttävää. Rauni näki miehen silmät, niissä oli vieras katse, jokin etäinen ja hämmentynyt. Kyynel oli vierähtänyt miehen poskelle. Rauni ei ollut ikinä nähnyt Mifgaelin itkevän. Aikoiko tämä itkeä? Hän tunsi miehen lihasten värisevän kuin raskaan urheilusuorituksen jälkeen. ”Älä puhu tästä vielä kenellekään”, Mifgael kuiskasi nopeasti naiselle ja kampesi itsensä ylös tämän päältä. Naisella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nousta ja lähteä muiden perässä metsän suojaan.
Jenny Sormunen

Jenny Sormunen

Ei saa säilyttää yli 30 asteen lämpötilassa. Hätätilanteessa kopauta olalle, kyllä se siitä havahtuu. Leppoisa lappilainen mielenlaatu. On kaikkiruokainen niin lukemisessa kuin muissa taiteen muodoissa.

Website: https://liekkeva.wixsite.com/kirjat/writers

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.