Seuraan sinua kaikkialle

Seuraan sinua kaikkialle

Erika Matsell

ePUB

403,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528078098

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vesi kätkee allensa salaisuuden, jota toiset yrittävät selvittää. Helikopterit laskeutuvat ja ruumiskoirat tulevat. Alkukesän uintiretki saa kauhistuttavan käänteen, kun kaikki menee totaalisesti väärin. Mikään ei ole enää entisensä.

Kirja kertoo Natalian ja Janin rakkaustarinan, siitä miten intohimo ja rakkaus eivät tunne ikänumeroita. Koukuttavaa jännitystä ja pelkoa rakastava kirja, jossa ei ole säästelty myöskään latautuvaa eroottista tunnelmaa.

Kuitenkin Natalian menneisyydessä on joku, joka ei jätä häntä rauhaan, vaan seuraa joka askeleelta. Ja se, joka häntä seuraa, pakenee vainoajaa…
Tämän kirjan jälkeen, sinun on tarkastettava, onko ovesi lukossa.
Mutta tiedätkö, kenellä avaimesi on?
Erika Matsell

Erika Matsell

Erika Matsell on kirjoittajan taiteilijanimi. Hän on pienestä asti rakastanut kirjoittamista. Unelma omasta esikoisromaanista on kypsynyt pitkään. Hän on aiemmin kirjoittanut runoja ja novelleja, mutta jättänyt suurimman osan julkaisematta, osa kirjoituksista on päätynyt lehtiin hänen nuoruusvuosinaan.
Pienenä sivusta koettu veneonnettomuus naapurin mökillä jätti lähtemättömän jäljen, joka heijastaa vaikutuksiaan läpi elämän. Kadonnut ruumis jäi lapsen mieleen kummittelemaan ja haluaa nyt päästä kirjaimiksi paperille.
Jännitys ja erotiikka on koukuttava yhdistelmä, joita Erika käyttää. Vastaavia yhdistelmiä käyttäviä kirjailijoita ei Suomessa ole liiaksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite