Sevillan parturi
Uutuus

Sevillan parturi

Kalervo Lahdenmäki Espanjassa

Kimmo Matero

ePUB

278,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057536

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.04.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tanssimuusikko Kalervo Lahdenmäen aikeet liudentua 80-luvun keskivertoon elämään keskimääräisessä suomalaisessa kaupungissa kokevat jälleen kolauksen. Kurkkutorveen juuttuvat pullanmurut viskaavat Kalervon flamencon ja ilmakuivatun kinkun tyyssijoille Sevillaan, tulisen Andalucían pääkaupunkiin.

Espanjan sisällissodan haamut, kylmän sodan agenttien itä-länsi-ottelut ja yllättävät tapaamiset ryydittävät Kalervon vauhdikasta retkeä maailmaan, jonka aikaperspektiivi on hiukan omaamme kauaskantoisempi. Oopperamaailmasta tuttu hahmokin tulee lihaksi. Alkaako sotaisten näyttämöiden lisäksi hiljaisen haitaristimme naisrintamallakin vihdoin tapahtua?

"Sevillan parturi" on Kalervo Lahdenmäen seikkailuista kertovan kirjasarjan kolmas, itsenäinen osa.
Kimmo Matero

Kimmo Matero

Kimmo Matero (s.1967) on musiikkiin, kieliin ja kulttuureihin intohimoisesti suhtautuva diplomi-insinööri ja isä Tuusulasta. Hän on koonnut kokemuksensa ja muistikuvansa sekä ulkomailla että harrastelijamuusikkona viettämistään ajoista fiktiivisen tanssimuusikko Kalervo Lahdenmäen seikkailuiksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.