Siimat naukuvat ja jarrut vinkuvat

Siimat naukuvat ja jarrut vinkuvat

Kalastuskertomuksia

Kalervo Tolppanen

Kovakantinen

164 sivua

ISBN-13: 9789528036012

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.01.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
27,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on Sinulle joka tykkäät kalastaa ja nautiskella niistä tunnelmista ja maisemista, joita tämä harrastus tarjoaa. Voit muistella myös kilpailujen jännitystä, mikäli harrastat myös pilkkikilpailuja.
Kirjassa kalastellaan syntymäseudullani Kaavilla, käydään Ruunaan koskilla ja koetaan jännittäviä hetkiä Ahvenanmaalla. Pääosa tarinoista perustuu omiin kokemuksiin, mutta muutama juttu on täysin fiktiota. Mukaan olen laittanut kuvia kalavesien tunnelmista. Muutama runo ja kalaruokaresepti on laitettu tarinoiden täydennykseksi.
Kalervo Tolppanen

Kalervo Tolppanen

Kalervo Tolppanen on harrastanut kalastusta monipuolisesti pienestä pitäen. Pilkkiminen on hänen ykköslajinsa. Kotimaassa Ahvenanmaa ja Lappi ovat hänen suosittuja kalastusmatka kohteitaan. Muutaman matkan hän on tehnyt Kanadan ja Kanarian suurkalavesille. Rakkaimpia kalastuspäiviä ovat syntymäkuntansa Kaavin vesillä vietetyt ajat.
Hän on kirjoittanut ja valokuvannut kokemuksiaan, joita on julkaistu alan lehdissä. Hän on kirjoittanut aikaisemmin kirjat Kolmen valtakunnan vaelluksia ja Laituripilkintä. Hän on syntynyt Kaavilla ja asunut nuoruudestaan asti Helsingissä. Kaavilla hän viettää osan eläkepäivistään kalastellen ja marjastaen sekä muuten luonnosta nauttien. Kalastuksen lisäksi hän harrastaa kalastuskirjojen keräilyä ja lukemista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.