Sinetöidyn varjon alla

Sinetöidyn varjon alla

Päivi K. Kunnas

Osa 1 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789528047735

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.08.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
13,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tiedusteluun erikoistunut kilpailutiedon asiantuntija Eaglewiser pelataan Ranskassa ulos markkinoilta tämän selän takana väärinkäyttämällä ammatti-, salaisuus-, pankkisalaisuus- ja potilastietosuojan lakeja. Samoin alhaisin metodein toimii myös tuleva ex-mies kostaakseen avioeron ja voittaakseen lapset itselleen. Eaglewiser lähtee oikeustaisteluun, joka vie hänet yhä syvempiin vesiin, salaiseen näkymättömään maailmaan, joutuen myös julmien yksityis-agenttien, barbouzien, ja säälimättömän salaisen palvelun agenttien kohteeksi, jotka ovat mestareita tehtailemaan vääriä totuuksia, tuhoamaan ihmisen jättämättä jälkeäkään ja jäämättä rikoksistaan ikinä kiinni. Vastahakoisesti, tieteellisestä taustastaan huolimatta, hän joutuu tunnustamaan myös näkymättömän hengellisen maailman vallan olemassaolon ja väärinkäytön.

Salaista palvelua ei kontrolloi kukaan, muttei salassapitolakien väärinkäyttöäkään, sillä salaisen sinetin avain löytyy ovelasti sinetin sisältä: sitä ei voi avata kukaan. 

Oikeustaistelunsa aikana valtaeliitin ja salaisten agenttien metodit alkavat paljastua, ja sen takaa koko Systeemi, jonka armoilla jokainen ihminen on tietämättään. Lopulta Eaglewiser keksii siihen odottamattoman ratkaisun ja johtaa vastustajansa ansaan.
Päivi K. Kunnas

Päivi K. Kunnas

Päivi K. Kunnas on teknologisen ja innovatiivisen tiedon seurantaan ja tiedonhankintaan erikoistunut ja kansainvälisellä sektorilla toimiva asiantuntija. Erikoisalansa myötä hän on perehtynyt myös näkymättömään, lailla suojattuun salaiseen maailmaan sekä salaiseksi luokitellun tiedon hakuun.

Linkedin.com/in/paivikunnas

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.