Sodasta ja rakkaudesta
Suosittu

Sodasta ja rakkaudesta

Seppo Suihko

Kovakantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789528032281

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.02.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Vinhasti räiskyy sodan pauhina. Sen aiheuttavat hirmuiset äänet monien vekottimien syytäessä kuivaa muonaa puolin ja toisin. Olemme hyökkäämässä tien suunnassa, tehtävänä ottaa yhteys lännestä tuleviin. Riitesuo käyttää siekailematta kaikkia mahdollisia keinoja ja mun joukkueeni on Herran oikean käden etusormi." Olli Suihko tyttöystävälleen.

"Minulla on se vika, että niin yhtämittaisesti tuijotan niihin, tosin sangen huomattaviin vaikeuksiin, mitä meidän välillämme on olemassa; tulen usein aivan pessimistiseksi ja olen syvästi sitä mieltä, että kaikki on suurta erehdystä ja että parempi olisi perääntyä ja uskoa ajan parantavan haavat." Leena Kuusi poikaystävälleen.

Suomalaiset joukot ovat etenemässä sodan aallonharjalla kohti unelmoidun Suur-Suomen rajoja. Nuori upseeri ja lotta tapaavat, rakastuvat ja käyvät pitkän kirjeenvaihdon.
Ainutlaatuinen, mukaansatempaava ja intiimi, kirjoittajan vanhempien 700 kirjeen pohjalle rakentuva tositarina seuraa maineikkaan Rajajääkäripataljoona 4:n kärkijoukkueen ja nuorenparin vaiheita. Oman jännitteensä tarinaan tuo aatelissuvun tytön ja karjalaispojan täysin erilainen sukutausta. Saamme olla mukana rankoilla partiomatkoilla, riemuita onnistumisista, surra menetyksiä, rakastua ja pettyä. Lukijan iholle tulee myös polioon sairastumisen kuvaus. Tarinan taustalla Suomi elää historiansa ankaraa murrosvaihetta.
Seppo Suihko

Seppo Suihko

Seppo Suihko on elämää ja ihmistä tutkiskeleva kanslianeuvos. Hän on julkaissut kaksi teosta, isovanhempiensa perheen tarinasta Sitä Kuusta kuuleminen (2015) sekä vanhempiensa kirjeenvaihtoon perustuvan Sodasta ja rakkaudesta (2021).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.