Soittajan musiikkivihko 1

Soittajan musiikkivihko 1

Inga Rikandi, Jarkko Kantala, Kristiina Jääskeläinen

Osa 1 tästä sarjasta

Oppiminen & kielet

Vihko

40 sivua

ISBN-13: 9789526949703

Kustantaja: MusicUs Oy

Julkaistu: 10.08.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Soittajan Musiikkivihko 1 sopii kaikille 5-8 -vuotiaille vasta-alkajille soittimesta riippumatta. Vihkossa pieni soittaja pääsee Kaneli-koiran opastuksella tekemään helppoja ja hauskoja tehtäviä: labyrinttejä, sudokuja, väritystehtäviä, nuottien piirtämistä, ohjattuja sävellystehtäviä sekä omia sävellyksiä. Tehtävien avulla opitaan musiikin peruselementtejä. Samalla vihko toimii reissu- ja läksyvihkona.
Soittajan Musiikkivihko 1 on erinomainen sekä yksilö- että ryhmäopetuksen tueksi ja sopii käytettäväksi myös soitinvalmennuksessa, musiikkileikkikoulussa ja alakoulussa sekä musiikkikerhoissa.
Vihkoon kuuluu nettisivusto, jossa on lisäideoita ja tehtäviä.
Inga Rikandi

Inga Rikandi

Inga Rikandi on musiikin tohtori, musiikkipedagogi ja kouluttaja. Hän on yksi Vivo piano -sarjan tekijöistä, on julkaissut kymmeniä musiikkikasvatuksen alan artikkeleita ja toimittanut kokoelman musiikkikasvatusfilosofisia artikkeleita. Inga esiintyy aktiivisesti muusikkona erinäisissä projekteissa. Kaikissa hänen töissään on keskiössä improvisointi ja luovuuden tukeminen.

Jarkko Kantala

Jarkko Kantala

Jarkko Kantala on pianopedagogi ja säveltäjä, joka on julkaissut runsaasti pedagogista aineistoa mm. Vivo piano -sarjassa. Jarkon sävellykset ovat suosittua soitettavaa maamme musiikkiopistoissa. Hän on myös tunnettu kouluttaja, erikoisalanaan improvisointi.

Kristiina Jääskeläinen

Kristiina Jääskeläinen

Tekemäni oppikirjat ovat yleensä syntyneet käytännön tarpeeseen; tällaista tarvitaan, siis ruvetaan tekemään!
Ensimmäinen tekemäni oppikirja Puuhavihko 1 (WSOY 1990), musiikin teorian tehtävävihko, syntyi siitä turhaumasta, kun kuusivuotiaana en millään oppinut musiikin teoriaa. Puuhavihko 1 julkaistiin myöhemmin myös Yamahan kustantamana japaniksi.
Anna soida, aikuispianokoulu (WSOY 1992) tehtiin yhdessä opiskelukaverini Jarkko Kantalan ja yhteisen pianonsoitonopettajamme Eeva Sarmanto-Neuvosen kanssa. Anna soida julkaistaan uudestaan Fennica Gehrmanin kustantamana syksyllä 2020.
Suu messingillä, musiikkivitsikirja ilmestyi 1994 (WSOY). Siihen keräsimme musiikkivitsejä ja - kaskuja, tosia ja legendoja, yhdessä Ari Pöyhösen kanssa.
Puuhavihko sai jatkoa vuonna 1996 (Puuhavihko 2, WSOY). Molempiin Puuhavihkoihin tein kuvitukset ja kuvitin myös Eeva Sarmanto-Neuvosen toimittaman joululauluvihkon Tonttusormille.
Neliosainen sarja sovituksia huilu-, klarinetti- ja pianotriolle Trio 1-4 (Otava) julkaistiin Karipekka Eskelisen kanssa tehdyn väitöskirjan yhteydessä vuonna 2000. (Eskelinen&Jääskeläinen: Huilu-, klarinetti- pianotrio musiikkiopiston perustasoilla. Uuden oppimateriaalin teko ja toimivuuden testaus. 2008. Sibelius-Akatemia)
2000-luvulla aloitimme Jarkko Kantalan kanssa tekemään sellaista pianokoulua, jota itse halusimme opettaa. Syntyi suositun neliosaisen Vivo-pianokoulun ensimmäinen osa Vivo piano, alkeiskoulu (Otava 2005). Jatko-osia varten saimme mukaan Inga Rikandin. Neliosaisen sarjan viimeinen osa valmistui 2013.
Soittajan musiikkivihko 1 on tiimimme -Jääskeläinen-Kantala-Rikandi- uusin julkaisu, jossa yhdistyy pitkä kokemuksemme soitonopettajina. Halusimme tehtävävihkon, jossa pieni soittaja, soittimesta riippumatta, oppii musiikin alkeita hauskasti ja oivaltavasti visuaalisesti kiehtovan ulkoasun myötä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite