SolidWorks 2016

SolidWorks 2016

Tietokoneavusteinen suunnittelu

Esa Hietikko

Teollisuus & tekniikka

Rengaskirja

320 sivua

ISBN-13: 9789523189829

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.10.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
42,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nykyaikaisessa mekaniikkasuunnittelussa hyödynnetään kolmiulotteista tietokonegrafiikkaa. Oppikirjassa perehdytään 3D-mekaniikkasuunnitelun perusteisiin SolidWorks-ohjelmistolla ja siinä käsitellään 3D-mekaniikkasuunnittelun yleisimmät prosessit; esimerkiksi osien, kokoonpanojen ja piirustusten tuottaminen sekä tuotetiedon hallinta ja FEM-laskenta.
Kirja sisältää runsaasti ohjattuja esimerkkejä ja itsenäisiä harjoitustehtäviä.
Kirjan kuudes uudistettu painos käsittelee SolidWorks 2014 –ohjelmistoa. Se sopii myös ohjelmiston aikaisempien versioiden opiskeluun. Kirjan tarkoituksena on toimia pääasiassa tietokoneavusteisen suunnittelun ja SolidWorks -ohjelmiston peruskurssin oppikirjana, mutta se soveltuu myös itsenäiseen opiskeluun.
Kirja jakautuu lukuihin ja osioihin siten, että teoreettisten näkökohtien lisäksi käydään läpi ohjattuja harjoituksia, joissa lukija pääsee tutustumaan käyttöliittymään ja tärkeimpiin mallinnuksen ja teknisen piirtämisen toimintoihin ja saa käsityksen yksittäisen osan ja kokoonpanojen mallinnusprosessista.
Esa Hietikko

Esa Hietikko

TkT Esa Hietikko on toiminut yliopettajana Savonia-ammattikorkeakoulun konetekniikan tutkinto-ohjelmassa. Hän on julkaissut lukuisia oppikirjoja opetusalaansa liittyen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite