Sonati

Sonati

proosarunoja

Hanna Salonen

Klassikot & runot

ePUB

184,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079965

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Taulu roikkuu vinossa käytävän seinällä.
Vuoristo nyrjähti kyljelleen.
Valkopääkotka laskeutui porraskaiteelle.

Sonati on kiehtova kokoelma proosarunoja, joka vie lukijan unenomaisiin todellisuuksiin mystiikan ja henkisen tiedon äärelle. Ikuiset teemat menetetystä rakkaudesta ja oman paikan etsimisestä yhdistyvät syvemmän ymmärryksen heräämiseen. Välillä persoonat, aika ja maailman rajat häilyvät, mutta vain jotta muistamme kaiken olevan yhteydessä toisiinsa. Sonati on henkinen evoluutio, jossa ihmisyys, luonto ja jumaluus kutsuvat toisiaan ja toisinaan sekoittuvat yhdeksi.
Hanna Salonen

Hanna Salonen

Hanna Salonen on henkinen etsijä, vanha sielu ja runoilija. Hänen toinen runokokoelmansa Sonati valmistui kymmenen vuotta esikoisteoksen jälkeen. "Intuitiivinen ja meditatiivinen kirjoitustyylini vaatii hiljaisuutta ja aikaa kuunnella sisäistä opasta."

Esikoisrunoteos Ne ilmestyi vuonna 2012 (BoD). Ne on eeppinen ja runsaan symbolistinen proosarunokokoelma, joka kertoo tarinan uhrautuvan enkelin ja henkistä heräämistä kokevan ritarin elämien ristileikkauksesta sekä elämän ilmiöistä henkisen oivalluksen ja toivon näkökulmasta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite