Suljetut vaunut
Uutuus

Suljetut vaunut

eli Kadonnutta aikaa etsimässä

Jukka Kostiainen

ePUB

712,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528043034

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tatu Vaaskivi (1912-1942) oli ajattelija, kuvittelija, aikansa merkittävimpiä kriitikoita ja nouseva kirjailija, jonka elämä päättyi liian varhain. "Suljetut vaunut" on pienoiskuva Vaaskivestä ja hänen Viron-kesästään 1937, eräänlainen mosaiikki nuoren kirjailijan - ja nuoren valtion - innostuksesta, optimismista ja tuhosta.

Teos ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2012 Vaaskiven syntymän satavuotisjuhlan kunniaksi. Seuraavana vuonna se julkaistiin vironnettuna Tarton kaupunginkirjaston satavuotisjuhlajulkaisuna nimellä "Kinnises tõllas ehk kadunud aega otsimas".
Jukka Kostiainen

Jukka Kostiainen

Jukka Kostiainen (pseudonyymi J.Tapio) on loviisassa asuva kirjoittaja, jonka tuotannossa Virolla ja Suomen sillalla on merkittävä asema. Kostiaisen tuorein teos on "Ükskõik: Kirjoitelmia Suomen sillalta" (BoD 2020). Aiemmin häneltä on myös ilmestynyt romaani "Surujalavan kuolema - Mystillinen kertomus Pärnusta" (Tallinna-kustannus 2017).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.