Suunnistaja

Suunnistaja

Erkki Pasonen

ePUB

646,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528078159

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
17,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vahvasti aikaan ja sen tapahtumiin sidottu tarina kertoo päähenkilön Pentin elämästä. Kouluiässä suunnistuksesta innostunut Pentti lähtee nuorena miehenä maailmalle. Oppikoulun pääsykoetta lukuun ottamatta Pentti ei pyrkinyt mihinkään. Miehelle ilmaantui ihmeellisesti tilaisuuksia, joihin hän ennakkoluulottomasti tarttui.
Etsikö Pentti rastia, jota ei ollut merkitty karttoihin? Perustuivatko isot päätökset rohkeuteen vai oliko mies täysin muiden vietävissä? Mikä sai tavallisesti ujon miehen ottamaan uusissa tilanteissa isojakin riskejä? Liike-elämän kovuus ja lainalaisuudet aukenivat Pentille kuitenkin vasta kantapään kautta.
Pentin luotto omiin kykyihinsä tuntui välillä olevan niin vahva, että jos maapallolla olisi ollut kahvat niin hän olisi nostanut silti.
Koulukiusattu mies väisteli vielä aikuisiässäänkin pahimpia kiusaajiaan.
Pentti Riesasen persoona on kuvitteellinen, mutta kaikki kirjassa esitetyt eri kohtaukset perustuvat tositapahtumiin. Kirjassa esiintyvien henkilöiden nimet on keksitty.
Erkki Pasonen

Erkki Pasonen

KIRJAILIJAN ELÄMÄN ETAPIT
Erkki Pasonen on käynyt kansakoulua viisi vuotta, keskikoulun 1960-luvun alkuvuosina, jonka jälkeen hän oli teollisuusyrityksissä työharjoittelijana pari vuotta.

Vuosien 1968-1972 aikana hän suoritti insinööritutkinnon teknillisessä opistossa.

Työelämänsä aikana hän on rakentanut huonekalutehtaan, myynyt suksia Euroopassa ja USA:ssa ja Kanadassa, ollut osaomistajana rakentamassa 1980 -luvun alussa Suomen suurinta polkupyörien maahantuontiyritystä. Hän toimi ennen kirjailijaksi ryhtymistään 25 vuoden ajan 500 suomalaisen yrityksen kansainvälisen kaupan käynnistäjänä ja kouluttajana.
2000-luvuun alussa hän oli yhtenä kolmesta kirjoittajasta MITEN MYYN YRITYKSENI -kirjaan. Sittemmin hän on julkaissut ISÄN JÄLJISSÄ ja KANKKILAN KAIVO -nimiset teokset ja v 2018 TARINOITA PASOSEN SUVUSTA.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.