Sydvärlden Pyrrus och Kerk 4

Sydvärlden Pyrrus och Kerk 4

Stig Granfors, Marcus Granfors

Osa 4 tästä sarjasta

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528026686

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.03.2021

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
På Dödsplaneten väntar man ivrigt på resultatet av forskningsresan till planeten Sydvärlden. Uppgiften är att söka den gen som skapar rovdjursinstinkten. På Sydvärlden finns de livsfarligaste varelserna i universum, de stora skräcködlorna, Tyrannosaurus. Alla försök att grunda en koloni har misslyckats på planeten. Men om rovdjursgenen kan hittas och det går att förändra den, kan kanske aggressiviteten begränsas eller helt elimineras inte bara hos skräcködlorna men också hos de växter och djur, som är så livsfarliga för den lilla kolonin på Dödsplaneten. Att ta blod från stora skräcködlor och snabba raptorer visar sig vara ingen lätt uppgift. En plötslig naturkatastrof och en överraskande upptäckt förändrar hela uppdraget.
Fjärde boken om rymdäventyrarna Pyrrus och Kerk, vilkas motto är 'Det kommer att bli bättre'.

"Tyrannosaurusens mun var fylld med ett sextiotal stora, sågtandade tänder som var upp till femton centimeter långa. Framtänderna var mindre och flatare än tänderna längre bak, som var grövre och satt tätare. Den kraftiga käken visade att detta var ett rovdjur, som kunde åstadkomma kraftiga bett och krossa stora ben. För Tyrannosaurusen var Kerk och Pyrrus bara små munsbitar."

"Med tysta, smygande steg omringade raptorerna besten. Det låga gutturala ljudet var signalen att gå närmare. Ljudet fick den stora besten att sträcka på sig och spana ut i mörkret. Besten vrålade, då den såg de små skuggorna komma närmare. Det var inget ilsket vrål. Det var mera ett vrål fyllt av rädsla och ångest."

"En hyllning till Harry Harrison och hans Stainless Steel Rat."
Stig Granfors

Stig Granfors

Stig Granfors har gett ut faktaböcker om människans forntida och nutida mysterier, framtidsskildringen Liv, spänningsromanerna Glimt av hopp, Skärseld och Strid, äventyrsromanen Botnia, science fiction romanen Varningen och spänningsromanen Hotet (2019). Hotet utkom på engelska som Stonehenge threat (2021). Historiska gåtor (2019) presenterar forntida gåtor i ljuset av gamla myter och skapelselegender och Biologiska gåtor (2019) beskriver livets och universums mysterier.
Science fiction romanerna Neodym - Pyrrus och Kerk 1 (2020), Västvärlden - Pyrrus och Kerk 2 (2020), Östvärlden - Pyrrus och Kerk 3 (2020) och Sydvärlden - Pyrrus och Kerk 4 (2021) har skrivits tillsammans med sonen Marcus Granfors. Äventyrsromanerna om rymdfararna Pyrrus och Kerk blir en episk serie på tio böcker, som utkommer åren 2020-2023. De tre första delarna har dessutom utkommit på engelska.

Marcus Granfors

Marcus Granfors

Marcus Granfors arbetar på bibliotek och studerar. Far och son har slagit sig samman sig för att skriva en episk science fiction äventyrsromanserie på tio böcker om rymdfararna Pyrrus och Kerk. I serien har utkommit Neodym - Pyrrus och Kerk 1 (2020), Västvärlden - Pyrrus och Kerk 2 (2020), Östvärlden - Pyrrus och Kerk 3 (2020) och Sydvärlden - Pyrrus och Kerk 4 (2021). De följande böckerna utkommer åren 2021-2023.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.