Tähtirikko

Tähtirikko

Erään hoitajan tarina elämästä ja työstä

Linnea Raatiniemi

ePUB

247,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099185

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on rehellinen kuvaus hoitotyön realiteeteista ja sen epäkohdista terveydenhuollossa. Se kertoo asiakkaisiin kohdistuneista laiminlyönneistä ja kaltoinkohteluista sekä kirjoittajan kokemista epäoikeudenmukaisuuksista työssään.

Linnea Raatiniemi syntyi aviottomana lapsena Lapissa 50-luvulla. Kirja on omaelämänkerrallinen ja yksi sen teemoista on hänen koko elämäänsä varjostanut hyväksikäyttö.

Raskaista aiheistaan huolimatta kirja on henkilökohtainen selviytymistarina. Se rohkaisee kohtaamaan menneisyyden ja antamaan anteeksi. Kirjoittaja toivoo, että teoksesta olisi apua vastaavia haasteita elämässään kohdanneille."Sielun ikuinen vapaus on löydettävissä rakkaudesta, ainoastaan rakkauden valossa kaikki rajat häipyvät rajattomuuteen."

- Rabindranath Tagore
Linnea Raatiniemi

Linnea Raatiniemi

Kirjoittaja on pitkän uran terveydenhoidon piirissä tehnyt hoityöntekijä. Tällä hetkellä hän tekee auttamistyötä hypnoosin ja reggression parissa.Tämä on hänen esikoisteoksensa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite