Tämä ei ole sinun kotisi
Uutuus

Tämä ei ole sinun kotisi

Sijaisperheestä vapauteen

Martta Piiluoto

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789523303416

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.04.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sijoitettujen lasten elämä on täynnä raportteja, kontrollia ja kuria. Tämä omaelämäkerta käy läpi kontrollin vaikutuksia yhden lapsuudessaan sijoitetun suomalaisnaisen elämässä. Mitä lapsille samalla opetetaan, kun heidän käsketään kuunnella puolituntemattomia kyseenalaistamatta?

Kirjassa käsitellään myös hyväksikäytön vaikutuksia elämään, mutta hyväksikäyttökohtauksia ei kuvata. Kirjassa on pari lukua itsetuhoisuudesta. Niiden alussa on varoitukset, jotta ne voi halutessaan ohittaa.

Teos on eräänlainen hybridi, joka yhdistelee esseististä ja kerronnallista ainesta. Kirjassa esitellään myös keinoja, joiden avuilla elämässä voi päästä eteenpäin traumoista ja vaikeuksistakin huolimatta. Aiheita, kuten yksinäisyyttä, motivaatiota ja valtaa käsitellään paitsi henkilökohtaisesti myös yleisesti.
Martta Piiluoto

Martta Piiluoto

Martta Piiluoto on lähes 30-vuotias kirjailija, joka kirjoittaa salanimen takaa. Hänelle tärkeitä arvoja ovat empaattisuus ja yhdenvertaisuus, ja hän haluaa kirjoillaan puuttua epätasa-arvoon, yksinäisyyteen ja masennukseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite