Taireteos

Taireteos

Enni Yli-Hynnilä

Klassikot & runot

ePUB

277,4 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522861245

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.12.2012

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Enni Yli-Hynnilän esikoisteos ”Taireteos” kertoo huumorin siivittämänä pohjalaisesta rakkaudesta ja sen tuomista tuntemuksista - tietenkin eteläpohjanmaan murteella. Yli-Hynnilän runot ovat koskettavia ja maanläheisiä, sillä hän on elänyt koko lapsuutensa maatilalla eläinten parissa.
Enni Yli-Hynnilä

Enni Yli-Hynnilä

Enni Yli-Hynnilä on Kuortaneelta lähtöisin oleva 19-vuotias kirjailija, jolta taittuu niin murre kuin yleiskielikin. Esikoisteos ”Taireteos” kertoo huumorin siivittämänä pohjalaisesta rakkaudesta ja sen tuomista tuntemuksista - tietenkin eteläpohjanmaan murteella. Yli-Hynnilän runot ovat koskettavia ja maanläheisiä, sillä hän on elänyt koko lapsuutensa maatilalla eläinten parissa.
Vaasan Yliopistossa opiskeleva nuori kirjailija on harrastanut kirjoittamista lapsesta asti monipuolisesti proosasta runoihin, mutta viimeaikoina toimittajan työ on alkanut vetää puoleensa.
Yli-Hynnilä harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja huolehtii omasta hevosesta, mutta aina löytyy aikaa vetää villasukat jalkaan ja keskittyä teenjuontiin.

Enni Yli-Hynnilä: Taireteos

Vaasan ylioppilaslehti

tammikuuta 2013

Enni Yli-Hynnilän esikoiskirja, runokokoelma nimeltä Taireteos on mielyttävää ja helppoa luettavaa. Kun ensimmäisen kerran ajattelin runoja Pohjanmaalta, tuli mieleeni Lauri Tähkä -henkistä elämien roskiin rakastamista ja ajatuskin puistatti. Taireteos on kuitenkin kaikkea muuta. Se on suoraan puhuttua elämän - erityisesti rakkauselämän - pohtimista, joka saa hymynkareen nousemaan lukijan huulille. On innostavaa lukea vasta lukiosta päässeen tytön runoja, jotka saavat ajattelemaan vanhaa rakkautta. Semmoista rakkautta, missä tissit roikkuu ja pierut raikuu, mutta kaikki on onnellisesti.
Runot eivät toimisi yleiskielellä läheskään niin hyvin kuin näin eteläpohjalaisittain kirjoitettuina. Pohjalainen rujo mentaliteetti yhdistettynä lempeen on ihanan elämänmakuista ja navetasta internetiin poukkoilevat runot tuovat varmasti hyvän mielen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite