Tanssivien puiden metsä

Tanssivien puiden metsä

Gokahdan saagat 2

Vari Lindén

Osa tästä sarjasta

Kovakantinen

232 sivua

ISBN-13: 9789515689375

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.06.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sen piti olla vain elämänmuutos maanviljelijästä merimieheksi... Niin maatilallisen poika Toya kuvitteli haikailtuaan vuosia merille peltojen keskeltä. Hän halusi nähdä kaukaiset maat ja nähdä pedonverisiä kansoja, kuten susiksi kutsutut scirashit.
Juuri suden tapaaminen muutti kaiken ja Harmaasuden klaanin Ijaki tuli vanhalla tarulla herättäneeksi jonkin uinuneen kaipuun Toyan sydämeen. Ehtiikö poika löytää totuuden ennen punaisen täysikuun koittoa?

Kaksi yhteen nivoutuvaa tarinaa Tanssivien puiden metsästä muodostavat yhdessä itsenäisen toisen osan Gokahdan saagat sarjaan.
Vari Lindén

Vari Lindén

Lindén on melko tuore suomalainen fantasiakirjailija, joka värittää fiktiivisiä kertomuksia kuvauksilla aidosta historiallisesta arjesta. Maisemakuvaukset ja matkakertomukset Gokahdan maailmassa seuraavat toistaan kun Lindén koittaa maalata omat unelmansa lukijan nähtäväksi.
Kirjoittamisen alettua jo ylä-asteella, tarinoiden julkaisemisen viivästyttäminen aikuisuuteen kasvatti niiden syvyyttä ja jokainen uusi kokemus avasi uusia polkuja juonille koko sarjaa ajatellen.
30-vuotispäivänään ensiteoksensa julkaissut Lindén ei tiedä vielä itsekään minne Gokahdan tuulet vielä vievät.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.