Tarinoita - Etydejä pianolle

Tarinoita - Etydejä pianolle

Etudes for Piano - Intermediate level

Jarkko Kantala

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

58 sivua

ISBN-13: 9790900174512

Kustantaja: MusicUs Oy

Julkaistu: 31.08.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarinoita on kokoelma uusia karaktäärikappaleita, joiden yhtenä lähtökohtana on jokin selkeä soittotekninen idea. Ne tarjoavat elämyksellistä ja sopivan haasteellista soitettavaa jo vähän pitemmälle ehtineille soittajille. Kokoelmaan kuuluu verkkosivut, joilla on kappaleisiin liittyviä improvisointi- ja sävellysthtäviä.

Tarinoita (Tales) is a collection of new character pieces suitable for intermediate level pianists. The collection comes with additional online material: audio, practice tips and improvisation exercises for the pieces.
Jarkko Kantala

Jarkko Kantala

Musiikin maisteri, pianonsoiton lehtori, kouluttaja, oppikirjailija ja säveltäjä.

Improvisointi ja oman musiikin tekeminen on ollut Jarkon oman muusikkouden keskeistä ydintä jo lapsesta alkaen. Musiikilla leikkiminen ja kokeilu on hänelle ollut avain musiikin ymmärtämiseen ja kipinä musiikin ammattilaiseksi ryhtymiselle.

Jarkko on pitänyt paljon improvisointiworkshopeja eri puolilla Suomea, niin oppilaitosten opettajille kuin oppilaillekin. Hänen lukuisissa kirjoissa julkaistut sävellyksensä ovat maamme musiikkiopistoissa suosittua soitettavaa. Jarkko toimii pianonsoiton lehtorina Eiran Musiikkikoulussa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite