Tarinoita matematiikasta
Suosittu

Tarinoita matematiikasta

Alkuluvuista Elämän peliin

Janne Hakkarainen

Kovakantinen

132 sivua

ISBN-13: 9789528007456

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.03.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mikä on suurin tunnettu alkuluku? Miksi Riemannin hypoteesin ratkaisijalle on luvassa miljoonan dollarin Millennium-palkinto? Voidaanko kaikki matematiikan lauseet todistaa oikeiksi?

Tarinoita matematiikasta on huikea seikkailu matematiikan maailmaan. Siinä tarkastellaan, kaavoja kaihtamatta, matematiikan kiinnostavampi tarinoita aina alkuluvuista Elämän peliin.

Kirja on tarkoitettu henkilöille, jotka hallitsevat lukion pitkän matematiikan suhteellisen hyvin. Monet kirjan aiheista soveltuvat kuitenkin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta.
Janne Hakkarainen

Janne Hakkarainen

Janne Hakkarainen (s. 1981) on filosofian tohtori sovelletussa matematiikassa, ja hän työskentelen erikoistutkijana Ilmatieteen laitoksella mm. inversio-ongelmien ja satelliittihavaintojen parissa. Tarinoita matematiikasta on hänen ensimmäinen kirjansa.

Oma kirja mansikka - Instagram

lokakuuta 2019

Tässä uutuuskirjassa ei kaavoja kaihdeta eikä niihin kangistuta. Äärimmäisen kiinnostavaa luettavaa sellaiselle, joka tykkää matematiikasta ja ymmärtää sitä. (...) Suosittelen tutustumaan, lukemaan ja innostumaan matematiikasta. Näiden asiantuntevasti kirjoitettujen tarinoiden avulla se on mahdollista. Tämä kirja sai minut ymmärtämään sitä paloa, joka matematiikkaa kohtaan on joillakin ihan lähipiirissänikin.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.