Tarinoita matematiikasta

Tarinoita matematiikasta

Alkuluvuista Elämän peliin

Janne Hakkarainen

ePUB

3,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076674

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.03.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mikä on suurin tunnettu alkuluku? Miksi Riemannin hypoteesin ratkaisijalle on luvassa miljoonan dollarin Millennium-palkinto? Voidaanko kaikki matematiikan lauseet todistaa oikeiksi?

Tarinoita matematiikasta on huikea seikkailu matematiikan maailmaan. Siinä tarkastellaan, kaavoja kaihtamatta, matematiikan kiinnostavampi tarinoita aina alkuluvuista Elämän peliin.

Kirja on tarkoitettu henkilöille, jotka hallitsevat lukion pitkän matematiikan suhteellisen hyvin. Monet kirjan aiheista soveltuvat kuitenkin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita matematiikasta.
Janne Hakkarainen

Janne Hakkarainen

Janne Hakkarainen (s. 1981) on filosofian tohtori sovelletussa matematiikassa, ja hän työskentelen erikoistutkijana Ilmatieteen laitoksella mm. inversio-ongelmien ja satelliittihavaintojen parissa. Tarinoita matematiikasta on hänen ensimmäinen kirjansa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.