Terästä ja tunteita

Terästä ja tunteita

Romaani

Tauno Naumanen

Talous & johtaminen

ePUB

251,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528033646

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.04.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on jatkoa aikaisemmin julkaistulle kirjalle RAUTAA JA Rakkautta. Riinan ja Teron elämä muuttuu läheiseksi ja tulevaisuus näyttää lupaavalta. Tero tosin arastelee olla samassa työpaikassa Riinan kanssa, koska Riinan isä on Teron pomo. Mutta Riina asettaa ehtoja, jotka Teron on pakko hyväksyä.
Nuori pari joutuu vaikeaan tilanteeseen, kun konepajanjohtaja Matti tekee päätöksiä kuuntelematta muita. Riina uhkaa erota konepajan palveluksesta. Mutta Matin vaimo Kaija ja Riina liittoutuvat yhteen ja vievät päätöksenteon uudelle tasolle.
Matin sairastuminen avaa hänen silmänsä. Pakon edessä hänen on otettava huomioon nuorten näkemykset ja perhe.
Tauno Naumanen

Tauno Naumanen

Olen syntynyt Kuusjärvellä 1940 nykyisessä Outokummussa. Koulutukseltani olen koneinsinööri ja tehnyt elämäntyöni teollisuudessa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Toimin suunnittelijan mm. silloisessa Valmetilla Jyväskylässä. Ammattioppilaitoksissa olen ollut opettajana, apulaisrehtorina ja koulutusjohtajana, josta virasta jäin eläkkeelle vuonna 2004 Joensuussa.
Mieleni on tehnyt kirjoitta joskus kirja ja eläkkeellä siihen oli vihdoin mahdollisuus. Motiivinani kirjoittamiselle oli, pystyykö tavallinen tallaaja kirjoittamaan kirjan. Ja toisaalta ajattelin voisiko kirjoittamisella estää mahdollista dementiaa.
Ensimmäinen kirjani ilmestyi vuonna 2007 ja tämä kirja on kolmastoista teos. Tulen jatkamaan kirjoittamista niin kauan kuin terveys sallii ja juttua tulee.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite