The Flaxens, Stories 3 and 4

The Flaxens, Stories 3 and 4

Eini Neve

ePUB

13,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789527329078

Kustantaja: Itu Kustannus

Julkaistu: 18.03.2019

Kieli: englanti

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Story 3: The Flaxens and the size machine
Pinxel Flaxen finds a size machine at the fair. What does is do? Even the Flaxens don't know. It will soon become clear, however, that the size machine looks pretty, but is rotten inside.

Story 4: The Flaxens and sulky Tirtus
The Flaxens' friend Tirtus doesn't feel like doing anything. The Flaxens show him that being in a dull mood doesn't necessarily mean that plans they have made are dull. At the same time, Tirtus learns yet another lesson from the Flaxens: action comes first, then the will to do it.
Eini Neve

Eini Neve

Eini Neve on aiemmin julkaissut tietokirjan Parasta jälkeen. Tämä tietoteos sisältää elämäntaidon ohjeita kaikille, mutta varsinkin masentuneet ovat ottaneet teoksen hyvin vastaan ja sitä on kiitetty muun muassa verkkokriisikeskuksessa. Pellavaiset-lastenkirjasarja on luotu tuomaan ennakoivasti hyvää mielenterveyttä ja tasapainoa, ja sitä saavat lukea aikuisetkin. Taustalla on ajatus, että meidän kannattaisi jo varhain oppia tuntemaan ahdistusta ja masennusta aiheuttavat ajattelumallit sekä keinot, joilla niistä pääsee eroon. Pellavaiset opettavat elämäntaitoja lempeästi, hilpeästi ja seikkailujen kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.