Ihminen ja säteily

Ihminen ja säteily

Tietoa ionisoimattomasta säteilystä ja sen terveyshaitoista

Georgiy Ostroumov, Eva Jansson

ePUB

1,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528015239

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ihmiskunnan historia on erehdyksiä täynnä: Rooman valtakunnan lyijypikarit, asbesti, DDT, elohopeaa hammaspaikoissa jne.

Ihminen on rakentanut oman ympäristönsä täyteen säteileviä laitteita, jotka aiheuttavat joskus pahoinvointia, vaikka tarkoitus oli helpottaa elämää ja nostaa elämän laatua.
 
Pisteleekö tietokone sormiasi? Kuumottaako älypuhelin korvaasi, särkeekö päätäsi, nukutko huonosti? Oletko varma siitä, että soittamasi puhelut eivät aiheuta terveyshaittaa?

Älypuhelin ei aina ole se haitallisin laite kotona. Kutsumattomat vieraat kodissasi kuten radiolinkit, tutkat ja tukiasemat tuovat joskus enemmän terveyshaittoja. Entäpä matalataajuiset magneettikentät tai sähkökentät? Miten valita oikea itkuhälytin vauvallesi, kuulokkeet lapsellesi, handsfree-laite itsellesi ja kotiverkko perheellesi?

Lue riippumattomien asiantuntijoiden teos, joka kertoo tekniikasta ymmärrettävästi ja tarjoaa ratkaisuja turvallisempaan elämään.


Kirjoittajat: Ph.D. (mikroaaltotekniikka) Georgiy Ostroumov ja FM Eva Jansson
Georgiy Ostroumov

Georgiy Ostroumov

Georgiy Ostroumov, Ph.D.( mikroaaltotekniikka), 5 keksintöä, yli 20 tieteellistä julkaisua ja yli 20 julkaisua sähköherkkyydestä. Sähköherkkä.

Eva Jansson

Eva Jansson

Eva Jansson, filosofian maisteri (FM), yli 20 julkaisua sähköherkkyydestä. Vaikeasti sähköherkkä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.