jonninjoutavaa

jonninjoutavaa

Joni Mörk

ePUB

223,4 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528031857

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Aloitin kirjoittamaan pieniä kirjoituksia blogiin vuonna 2012. Vuonna 2014 tein oman zen-matkani ajamalla polkupyörällä Kouvolasta Nordkappiin, sinne minne tie päättyy. Tuolla matkalla olin myös viisi viikkoa tunturissa, pisimpänä yhtäjaksoisesti 20 päivää Muotkatunturin ja Kevon kansallispuistoissa pelkästään omat ajatukset seuranani. Elämäni hienointa aikaa.

Tuon matkan jälki näkyy hajatelmissani, koska sitä ne ovat. Ne eivät ole kertomuksia tai runoja, eivät edes tarinoita, vaan hajatelmia. Hetkiä ja tunteita, ihmisiä ja musiikkia, lasi viiniä, elämää niin omaa kuin toisten ja jotakin näkyvän takana. Omalla tavallaan kuvia ajasta ja ajatuksista.
Joni Mörk

Joni Mörk

Yrittäjä, kapt evp. kotifilosofi, matkaaja, lautturi ja kirjoittelija Kouvolasta, betonin, varuskuntien ja rautateiden risteyksestä, sekä upean luonnon ääriltä.

Hämmästellessäni maailman menoa ja ihmisiä, Einsteinin sanat kaikuvat jostakin kaukaa,"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä, universumi ja ihmisen typeryys, enkä ole ensimmäisestä varma".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.