Ihmisen Terveys

Ihmisen Terveys

Jukka Tapani Järvinen

ePUB

599,0 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528039235

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.01.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
38,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vauvantekolaki saa maiden välisen politiikan ja luonnonsuojelun helpommaksi ja jos tavoite on 700 000 000 - 2 000 000 000 asukasta tulevien sukupolvien määrässä maapallolla, niin tämän tavoitteen voi saavuttaa jo 100 vuodessa hyvällä yhteispelillä ja oikealla politiikalla. Eli hakemuspapereita vauvantekoja varten. Ja hyvinvointi paranee ihmisten ja luonnon välillä.

Kuinka raha kiertää yhteiskunnassa, maan Valtiossa eli perustulo 1200 euro, palkka 1000 - 4000 euro, alennettu palkka 500 - 1000 euro ja työttömyyskorvaus 500 euro ja terveysraha maksimi 600 euro. Kassojen kautta. Lue tarkemmin "IHMISEN TERVEYS" ja "PARATIISI HALLITUS osa 1 ja osa 2" kirjoista.

Olen näitä "IHMISEN TERVEYS" kirjan terveysopintoja soveltanut itseeni, jolloin en ole aina lääkärin apuja tarvinnut. Lääkärin ja lääkkeiden avut voi olla oikeita aina välillä, mutta tämän kirjan terveysopintojen kautta aina vähemmän tarpeellisia kuin nykyään hyvinvointikaupungeissa. Jos maksetaan terveysrahaa omasta terveyden hoidosta kansalaiselle maksimi 600 euroa tai muuta vastaavaa rahayksikköä. Ja lääkärin määräämiä lääkkeitä ei tarvitse läpi elämän syödä vaan kuuriluontoisesti ja oppia terveitä elämäntapoja omilla rahoilla mm. kerhotiloissa eri kaverien ja ystävien ja harrastuksien kanssa tai työpaikoilla.

Kuntoterapeutti voi olla uusi ammatti ja myös terveyden hoitaja ja lääkäri hieman korjattuna työpaikkana, ettei liikaa lääkkeitä määrää turhaan.

Terveet elämäntavat tulee kansalaisten oppia ja se ei saa olla rahasta kiinni. Jos koteja on oikea määrä, niin kuin tulevaisuudessa vauvantekolain kautta, uusille sukupolville koteja oltava ilman uusien liikarakentamista. Tämän kirjan opintoja voi kuntoterapeutti opiskella ja myös maan kansalainen omalla kielellään ostamalla tämän kirjan kotiinsa.

Voidaan siis olla työttömiä, mutta heille tulee ja kaikille tulee maksaa terveysrahaa joka on maksimi 600 euro/kk. Ja perustulo ja palkka ja alennettu palkka ja työttömyyskorvaus ovat olemassa. Tällä terveysrahalla voi palkata mm. kuntoterapeutin töihin ja seuraksi. Ja kerhotilat käyttöön.

Ja tuliterapia on aina tervetullut hoito ilman lääkärin lääkkeitä ja varmuudenvuoksi kaikki lääkkeet ei käy terapian ajaksi. Jopa luutkin vahvistuu, itse huomasin.

Metsien uudelleen kasvatus on tärkeä asia osana tulevaisuuden politiikkaa, kun aiemmin on metsäpaloja ollut ja avohakkuita tehty.
Jukka Tapani Järvinen

Jukka Tapani Järvinen

Olen 50 vuotias Helsinkiläinen ja ylioppilas sekä insinööri ja myöhemmin minusta on tullut myös keksijä ja tiedemies. Minun keksinnöt myös säästää luontoa.

On yhteensä viisi kirjaa:

"Ihmisen terveys", "Runokirjo", "Paratiisi hallitus osa 1", "Paratiisi hallitus osa 2" ja "Tapanin keksinnöt".

Tärkeimmät asiat ovat tulevaisuuden vauvantekolaki ja tuliterapia ja muutakin parasta luettavaa löytyy.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.