Pääoman pandemonium

Pääoman pandemonium

Talouden ydintalvi ja muita maailmanlopun esseitä

Kai Kaurell

ePUB

345,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528039082

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.01.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Käynnissä olevassa kilpajuoksussa pohjalle jopa keskiluokka kurjistuu. Pikkuruinen vähemmistö kahmii kaiken taskuihinsa vaatien valtiota ajettavaksi alas taloutta turhaan rasittamasta. Jos jumalainen markkinakoneisto vähän yskähtelee, joku vallitsevaan finanssikapitalismiin kyllästynyt julistaa jo Jumalan kuolemaa.

Käytännössä kapitalismi ei kaiva hautansa vaan opettaa myös muut omille tavoilleen. Tänään on helpompi kuvitella maailmanloppu kuin kapitalismin loppu. Siksi myös vasemmisto on tehnyt rauhan kapitalismin kanssa ja tyytyy haistattamaan tälle pitkät paskat vaikkapa poptaiteen keinoin. Muutoin ihmisen tilalle on tullut ilmasto, ja vallankumouskin on jo peruutettu - vai onko?
Kai Kaurell

Kai Kaurell

Kirjoittaja on akateemisten opintojensa jälkeen seurannut aihepiiriä käytännössä koko työuransa useissa eri rooleissa: opettajana, tutkijana, virkamiehenä, asiantuntijana ja esimiehenä. Titteleitä tärkeämpää kirjoittajalle on kerettiläinen mielenlaatu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.