Fyysikon kanssa treffeille

Fyysikon kanssa treffeille

aika-avaruusmatka hiukkasmeren pyörteissä

Maunu Penttinen

ePUB

2,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090458

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.06.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Fysiikka tunkeutuu kaikkialle, vaikka emme sitä aina tiedosta. On tuttua, että fysiikka on mielessämme ajan, gravitaation ja kvanttifysiikan kaltaisissa ilmiöissä. Fysiikkaa on myös elämän synnyn, DNA:n rakenteen ja tietoisuuden takana, usein yllättävän syvällä. Emme pääse treffeille, jollei fysiikka auta meitä siinä. Nykyinen elämäntapamme, hyvässä ja pahassa, perustuu muutaman kymmenen fyysikon oivalluksiin.

Fysiikka on tiedettä, joka ei ole sama asia kuin totuus. Tiedehän ei kerro totuutta, vaan sitä miltä asiat mitattuna näyttävät. Fysiikka on loogista ajattelua.

Kirja kertoo fysiikan ilmiöistä isän ja abiturienttityttären keskustelun kautta. Meille tulevat tutuksi modernin fysiikan perusilmiöiden lisäksi sen rooli mm. elämän synnyssä ja tietoisuudessa. Erityisesti ajan rooli kuvataan syvällisesti eri fyysikoiden ristiriitaistenkin näkemysten sekä aivan uuden aikanäkemyksen pohjalta. Kirjan lopussa on runoja Universumistamme.
Maunu Penttinen

Maunu Penttinen

Tekijä, Maunu Penttinen, on tieteiden aktiiviharrastaja yli neljänkymmen vuoden ajalta ja Ursa ry:n jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.