BoD Kirjakauppa – Tieto- & oppikirjat

Tietoa ja oppia tiedonjanoiselle lukijalle

Tieto- & oppikirjat

Toisin kuin kaunokirjallisuudessa, tietokirjoista ei etsitä maalailevia kuvauksia maailmanhistoriasta. Silti tietokirjojen tulee olla mukaansatempaavasti kirjoitettu, sillä hyvin kirjoitettu tietokirja voi olla aivan yhtä mukaansatempaava kuin jännittävä romaani. Tietokirja voi tarjota joko uuttaa ja ajankohtaista asiaa tietystä tieteenalasta tai tietoa, joka on ajan mittaan muuttumatonta. BoD:n kirjakaupasta löytyy tietokirjoja monista eri aiheista, kirjoittajina oman alansa asiantuntijat.

 1. ARBETSRESAN på livets omväxlande hav
  Carola Winberg - Bruun
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.08.2019
 2. Puhumalla paras Hyvinvointia, yhteistyötä ja tuloksia keskustellen
  Birgitta Romppanen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.08.2019
 3. Naruhodo 1 Japania nuorille
  Ulla Saari
  Kustantaja: JapaNixi Oy Julkaistu: 12.08.2019
 4. Sodan jaloista kouluun ja maailmalle Oili Havun vuodet 1938-1956
  Oili Sarja
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 07.08.2019

Tietokirjoja, mielenkiintoisista aiheista historiasta uskontoon ja taloudesta tekniikkaan

BoD:n kirjakaupasta löydät tietokirjoja historiasta niin suuremmassa kuin laajemmassa mittakaavassa. Teokset käsittelevät niin yksittäisten henkilöiden historiaa, sukuhistoriaa tai paikallishistoriaa kuin laajempien aikakausien historiaa. Mitä tahansa teokset käsittelevätkään, tärkeää on, että kirjat on kirjoitettu luettavasti ja mielenkiintoisesti niin tavalliselle lukijalle kuin ammattilaisellekin.

Kirjakaupastamme löytyy myös teoksia talouteen, teollisuuteen ja politiikkaan liittyen mitä moninaisemmista aiheista verkkomarkkinoinnista yrittäjyyteen, sekä eri kielten oppikirjoja ja kielioppeja myös harvinaisemmista kielistä.