Tilinpäätös

Tilinpäätös

Runoja

Jorma Pessa

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515688354

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.10.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan alussa on monologi Tilinpäätös, jossa kirjoitan ulos elämäni kokemuksia ja näkemyksiä. Se oli aikomus esittää lähipiirilleni, mutta esittäjää ei löytynyt ja minulle itselleni se on kovin läheinen esitettäväksi. Siinä on useita runoja aiemmista kirjoista ja eläköitymiseni alkuvaiheen tuntoja. Eikä niitä ole kaunisteltu eikä kevennetty. Ne tunteet olen yrittänyt sanoa suoraan tavallani.

Runot ovat valikoitu vuosilta 2016 - 2017.
Jorma Pessa

Jorma Pessa

Jorma Pessa, synt. Pieksämäellä 1941, eläkeläinen vuodesta 2004.
Asun Algarvessa ja toimin vuodesta 2015 lähtien Algarven Aviisin päätoimittajana. Aiemmin käyntikortissani luki Golfer, Traveller, Freelancer.
Ensimmäinen runokirjani "Ovien avaus" julkaistiin v. 2010, toinen "Ovien takana" v. 2012 ja kolmas "Myöhemmin saapuneet" v. 2015.
Olen opiskellut luovaa kirjoittamista Sofia-Opistossa Espanjassa ja olen suorittanut kirjoittamisen perustutkinnon Jyväskylän Avoimessa Yliopistossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.