Totinen mies

Totinen mies

Mauno Vanhala

Pehmeäkantinen

396 sivua

ISBN-13: 9789528054504

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.12.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
80%
19,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo ikääntyvän terveyskeskuslääkärin väsymisestä nykymenon mukanaan tuomiin työhaasteisiin, kuten alkoholismi, huumeet, vanhusten hyväksikäyttö ja omaisten suhtautuminen vanhusten hoitoperiaatteisiin. Enemmän ja hyvää pitäisi saada, mutta terveydenhuolto ei siihen kykene, ja Martti turhautuu.

Samalla vaimosta on tullut inhottava ja luotaantyöntävä olento, joten kotikaan ei tue jaksamista. Martti ei näe huomisessa mitään odotettavaa.
Tutkijakongressissa Bangkokissa Martti kuitenkin tapaa nuoren thaimaalaisen sairaanhoitajan, Paewin, joka näyttää hänelle uuden mahdollisuuden seksuaalisuuteen ja rakastamiseen. Päähenkilöt liikkuvat alkuun Bangkokissa, Hongkongissa ja Nepalissa, mutta pääsevät seikkailussa Suomeenkin saakka.

Vaimon vahinkokuolema antaa Martille mahdollisuuden yrittää Paewin kanssa yhteiselämää Suomessa, mutta ympäristö ei sitä salli.

Onnettomuudet seuraavat toinen toistaan, ja lopputulos on ruma, mutta puhutteleva. Kenellä on oikeus rakkauteen?
Mauno Vanhala

Mauno Vanhala

Mauno Vanhala on Yleislääketieteen Professori (emeritus), jolla on takanaan pitkä perusterveydenhuollon ura käytännön lääkärinä, tutkijana ja johtajana. Metabolinen oireyhtymä eri ilmenemismuotoineen on hänen tieteellisen tutkimuksensa pääkohde. Hän on tehnyt jonkin verran vapaaehtoistyötä, on mukana Jyväskylän kuntapolitiikassa, ja suuntautunut luonnollisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoon.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.