Tralli ja kepinkantajat

Tralli ja kepinkantajat

Nina Reunanen

Runot

Pehmeäkantinen

264 sivua

ISBN-13: 9789528061441

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.01.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Tralli ja kepinkantajat" sisältää lajitelman kirjoituksia. Aikuisten sadut, runot, ajatukset ja kuvat vuorottelevat pidäkkeettömästi, osin kansanomaisen ronskisti.
Ensitunnelmissa olemassaolemattomuudeksi laajentunutta ulkopuolisuutta sekä hiljaisuutta. Keski-ikäisen juhlat ovat enää kankaissa, eikä uskollisilla silmillä muutenkaan osallistuta bakkanaaleihin.
Kaiho on tympeää, ja perinnöt pakko ottaa vastaan. Köyhälle vesikin sataa vain puista, ei taivaasta. Säästäessään tulee usein kuluttaneeksi eniten.
Pyöreän muodoissa näkyy ihmisen arvo. Illat kuluvat ihmissuhdepeleissä ja pakohuoneissa. Välipäivinä kuntoillaan feodaaliportaissa.
Keskiössä ovat erilaiset havahtumiset. Ne hauraat hetket, joissa värisee mahdollisuus kaiken muuttavaan oivallukseen. Herääminen elämän turhuuteen voi olla vapauttavaa.
Nina Reunanen

Nina Reunanen

Nina Reunanen (s. 1968) on Vantaalle muuttanut boheemi huolestuja, joka pitää älämölöstä. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri ja koulutettu hieroja. Vuonna 2019 ilmestynyt raapalekokoelma, "Sata viilenevää idylliä", sisältää ironisia ajan kuvia. Vuotta myöhemmin syntynyt "Mantelinperijä" on runoteos, jossa itselleen armolliset pelastavat myös läheisensä. Nina Reunasen viimeisin kirja, "Tralli ja kepinkantajat" (2022), on satujen, runojen, ajatusten ja kuvien lajitelma.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite