Tuhman leipurin käsikirja

Tuhman leipurin käsikirja

Leipominen

Hanna Määttä

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

5,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685278

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.12.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Onko kyseessä hurjat kutsut? Vihtorille lettuja? Vai ahtava Maisa? Tuhman leipurin käsikirja antaa uutta potkua leivontaan. Uusia vinkkejä piristämään arkea ja juhlaa. Leipomisen ei tarvitse olla tylsää. Helpot ohjeet kuljettavat sinut kahvipöydän puheenaiheeksi. Kirja on myös hyvä syntymäpäivä- tai polttarilahja. Anna mielikuvituksesi laukata ja hyppää mukaamme leipomisen hauskuuteen.
Hanna Määttä

Hanna Määttä

Olen leiponut lapsesta asti. Intohimo leipomista kohtaan ja pikkutarkkoihin hommiin on tullut luonnostaan. Itseoppinut leipuri kun olen. Kolme ammattia on luettu, mutta yksikään ei ole tätä alaa. Virheitä ja epäonnistumisia on ollut, mutta ei niistä ole lannistuttu vaan saatu lisää pontta. Onnistumisten ja virheiden kautta on opittu tekemään kauniita ja humoristisiakin luomuksia.
Perustin Viettelys yritykseni 17.11.2014. Teen sivutoimisena yrittäjänä leipurin hommia kotona, eli minulla on kotileipomo. Päivät töissä ja illat leipurina ja siinä välissä kirjoitetaan ruokablogia Iltalehteen! Minusta on moneksi, voisin sanoa.
Kirjassa on koottuna leivontablogini satoa, parhaimmistoa. Ilolla leipomaan!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite