Tunnelmatreffit II

Tunnelmatreffit II

Uutuus

Kirjoitellen, ahkeroiden, askarrellen

Lea Tuulikki Niskala

ePUB

22,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076193

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan sisältö innostaa harrastamaan erilaisia asioita ja nauttimaan saavutetuista tuloksista. Kaikki ei käy helpomman kautta, mutta sitä suurempi ilo on, kun onnistuminen tapahtuu. Silloin ei ole riemulla rajoja. Kirjasta voi saada vinkkejä, ideoita ja lukuelämyksiä. Kuinka oppii kirjoittamaan, kuinka saa musiikista iloisia elämyksiä ja laulujen tekeminen omaksi iloksi säveltämisen ja sanoittamisen kautta. Kädentaidot karttuvat ja innostavat kutomaan ja virkkaamaan, tekemään koruja ja koriste-esineitä. Ja kaikkea tätä voi tehdä yhdessä jonkun saman henkisen ystävän kanssa. Vanha sananlasku osuu oikeaan, sillä jaettu ilo on parasta.
Lea Tuulikki Niskala

Lea Tuulikki Niskala

Kirjoittelemisesta on tullut arjen ilostuttaja. Aika ei tule pitkäksi ja tunnit vierähtävät kirjotuspöydän äärellä. Rean kanssa olemme kirjoitelleet jo monta vuotta. Aihioita on lukuisia kummallakin ja niistä aina jokunen valmistuu. Se on tavoite, joka on saavutettu työllä, ei puurtaen, vaan iloisin mielin ahkeroitu tulos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.