Tunnelmatreffit V

Tunnelmatreffit V

Hetkiä kirjoittamisen parissa

Lea Tuulikki Niskala, Rea Seeck

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Kovakantinen

168 sivua

ISBN-13: 9789528061793

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.01.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
54,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä vuosi 2021 on päättynyt, kuten myös Tunnelmatreffit V-kirjamme. Olemme tunnelmoineet vuoden koronasta huolimatta. Tämän vuoksi olemme joutuneet pitämään Treffejämme puhelimitse, koska tapaamiset eivät ole olleet turvallisia. Silti tunnelmoida voi näinkin. Paljon on ollut apuna myös päivittäiset viestit toisillemme. Tahto, into ja motivaatio ovat pysyneet kaikesta huolimatta. Nyt uusi vuosi 2022 ja aloitamme jälleen uuden Tunnelmatreffit kirjan. Toivotamme teille mukavia lukuhetkiä tämän kirjan parissa.
Lea Tuulikki Niskala

Lea Tuulikki Niskala

Olemme yhdessä Rean kanssa kirjoitelleet yhteisiä kirjoja yli kymmenen vuotta. Yhteistyömme on ollut tiivistä ja antoisaa. Kirjoittelen mielelläni myös omia kirjoja, joiden aiheet vaihtelevat. Usein ne liittyvät luontoon, matkustamiseen tai muihin harrastuksiini. Uusin alueeni on bloggailu. Blogeista olen tehnyt kaksi kirjaa, joissa kirjoitukset on edelleen luettavissa.

Rea Seeck

Rea Seeck

Olen ollut harrastelijakirjoittelija ja jatka samaa linjaa. Heittäydyn luovaan hulluuteen ja se antaa hyvää mieltä. Suuri haaste on minulla löytää mielekästä kirjoitettavaa. Vahva palo kirjoittamiseen on kuitenkin mukanani yhä. Paljon olen kirjoittanut yksin, mutta yhdessä kaverin kanssa se on aivan oma juttunsa. Todella antoisaa myöskin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite