Tunnelmatreffit VI
Uutuus

Tunnelmatreffit VI

Kirjoittamisen iloa etsimässä

Lea Tuulikki Niskala, Rea Seeck

Romaanit & novellit

Kovakantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789515682987

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.02.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
58,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Aloitimme Tunnelmatreffien pitämisen ja ensimmäisen Tunnelmatreffit I kirjan kirjoittamisen vuonna 2010, joka julkaistiin vuonna 2017. Kirjaan tuli kaikki vuosina 2010-2017 pidetyt treffit. Kirjoittaminen jatkui ja kirjoja on nyt Tunnelmatreffit II, III, IV, V ja VI. Meidän on tarkoitus jatkaa kirjojen kirjoittamista niin pitkään, kunnes meillä on kymmenen kirjan sarja koossa. Kirjat kertovat meidän kahdesta harrastekirjailijan omien ja yhteisten kirjojen kirjoittamisesta toinen toistamme tukien
Lea Tuulikki Niskala

Lea Tuulikki Niskala

Olen harrastanut kirjoittamista jo nuoruusiästä lähtien, mutta kirjoja on tullut tehtyä paljon myöhemmin. Olen innostunut eri aiheista ja usein ne liittyvät jotenkin luontoon. Kun kirjoittaminen on lähes intohimoni, niin kirjoja on syntynyt niin omaksi iloksi kuin muidenkin luettavaksi. Julkaistuja kirjoja on paljon ja ne löytyvät eri myyntipisteistä netistä nimelläni. Yhteisiä kirjoja Rea Seeckin kanssa olen tehnyt mm. lastenkirjoihin mm. kuvitukset.

Rea Seeck

Rea Seeck

Olen harrastelija kirjailija ja olen käynyt erilaisia kirja kursseja mm Pauliina Suden vetämiä ja olen kirjoittanut muutaman kirjan josta heppakirja Biona ja Braun kirja on myynnissä. Vahvin alueeni taitaa olla rakkaus ja romantiikka. Pieniä lastenkirjoja olen myös kirjoittanut. Yhdessä Lea Niskalan kanssa olen kirjoittanut useita kirjoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite