Turmion taival

Turmion taival

Juha Rahkonen

ePUB

1,2 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523188563

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.10.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Warhikor on nuori mies, joka joutuu nopeasti jättämään rauhallisen elämän ja ajautuu seikkailuun. Vastaan tulee lukuisia vihollisia merirosvoista hirviöihin.

Toisaalla eräs toinen mies palvelee pahuuden voimia ja pahan mahti kasvaa kaiken aikaa. Musta pilvi laajenee tuoden tuhon. Sankareiden on käytävä tuntematonta vihollista vastaan.

Turmion taival on tyypillinen fantasiaseikkailu, jollaisia olemme tottuneet lukemaan. Se viihdyttää jos on viihdyttääkseen. Astu tähän maailmaan, joka on vain yksi monista kirjailijan luomista. Toivottavasti viihdyt.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

1983 syntynyt Juha Rahkonen aloitti kirjailijana 17-vuotiaana innostuttuaan fantasian kirjoittamisestä ja julkaisi kirjoja omakustanteena 2006 alkaen ja siirtyi ekirjoihin 2015. Hän ei ole menestynyt toivomallaan tavalla ja yhä edelleen yrittää läpimurtoa. Näkee uransa enempi harrastuksena kuin työnä, joten mahdollinen menestys tulee plussana jos on tullakseen.

Aiemmin ilmestyneet ekirjat: Kuoleman syöveri, Turmion taival, Pirulliset tarinaulottuvuudet (novellikokoelma), Mekwierl-projekti, Alien Cover, Hävitys I: Demonin paluu & Hävitys II: Lopullinen hävitys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.