Tuttu ja tuntematon Japani

Tuttu ja tuntematon Japani

Historiaa ja nykyaikaa

Merja Leppälahti

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

13,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058885

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.08.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Japani on kiinnostava maa, jossa yhtä aikaa ovat näkyvissä ikivanhat perinteet ja moderni huipputeknologia. Japanilaisessa katukuvassa näkyvät shintolaisuuden ja buddhalaisuuden pyhäköt, temppelit ja katualttarit, menneisyydestä kertovat lukuisat linnat. Nykyaikaa edustavat esimerkiksi Tokion yli viisikymmenkerroksiset pilvenpiirtäjät. Pinta-alaltaan vain hiukan Suomea suuremmassa valtiossa asuu yli sata kaksikymmentä miljoonaa ihmistä, kun Suomen väkiluku on 5,5 miljoonaa.

Tuttu ja tuntematon Japani kertoo Japanin alueista ja historiasta, arjesta, ruoasta, vaatteista, taiteista ja kirjallisuudesta, uskonnoista, uskomuksista ja juhlista sekä nykykulttuurista.
Merja Leppälahti

Merja Leppälahti

FL Merja Leppälahti on tutkija ja tietokirjailija, joka on kiinnostunut erilaisista kulttuureista, kansaperinteestä ja kirjallisuudesta.
Kirjoittajan aikaisempia julkaisuja ovat mm. Roolipelaaminen, eläytymistä ja fantasiaharrastusverkostoja (2009), Vahvaa väkeä. Kotimaisia uskomus- ja fantasiaolentoja (2012), Karjala sydämessä. Ulla Mannonen Kannakselta (2014), Kasvit entisajan elämässä (2015), Kaiken maailman kauhua (2018), Perinnejoulu (2019), Kirjallinen nimipäiväkalenteri (2020), Enteitä ja uskomuksia, kansanperinnettä huviksi ja hyödyksi nykyihmiselle (2022).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite