TUULIA -Ystävä merimaisemissa

TUULIA -Ystävä merimaisemissa

Charlene Malpartida

Osa 1-2/3 tästä sarjasta

ePUB

4,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528060659

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.11.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jo koululainen Tuulia Lempinen viihtyy kesäisellä Niemellä koko perheen kanssa. Mökkiläisten sekä kesävieraiden harmiksi Niemen uimaranta ja vierasvenesatama suljetaan ja omistetaan luonnonsuojeluun. Tuulia lähtee selvittämään todellista syytä kylttiin ´pääsy kielletty´ ja joutuu keskelle epäilyttäviä puuhia. Tuulia huomaa, ettei Niemellä liikkuvat tyypit olekaan luontotieteilijöitä, sillä he eivät näytä edes tuntevan eläinlajeja.
Aikuisten ongelmat tuntuvat raskaalta taakalta myös lapselle.
-´Mun elämä on riekaleina´, valittaa Tuulia tutulle Maijalle. Niemi on anastettu luonnonsuojeluun, Kalle muuttaa pois eikä Emmasta ole kuulunut mitään sitten pitkään aikaan. Kaiken lisäksi Karhukin on kaatouhan alla.
Tämä on Tuulia Lempisestä kertovan kirjasarjan toinen osa. Kirjassa mukana kolme runoa, joista yksi on rakastuneen Kyöstin, sekä nuotit runoon: -Valkoinen peura.
Charlene Malpartida

Charlene Malpartida

Kirjailija ja kuvataiteilija Charlene Malpartida on julkaissut ensiteoksensa Tuulia -Naapurina Karhu helmikuussa 2020. Tätä ennen hän on pitänyt maalaustöitään esillä näyttelyissä ja julkaissut netissä runokokoelmia.
´Inspiroidun luonnosta. Kirjoitan todellisia kokemuksiani tarinoiden muodossa luonnonvaraisten eläinten kohtaamisesta.´

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite