Tuure-tontun tarinoita
Suosittu

Tuure-tontun tarinoita

Sanna Mansikka

Kovakantinen

140 sivua

ISBN-13: 9789528014478

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.11.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
28,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Omenaisten kolmilapsinen perhe on kesällä muuttanut vanhaan, satavuotiaaseen taloon nimeltä Pauhapirtti. Marraskuun lopulla talossa ja sen ympäristössä alkaa tapahtua kummallisia asioita: lumesta löytyy pienet, siniset huopatossunjäljet, verstaan ikkunasta paistaa yöllä vino, erilainen valo ja pihaportin alalautaan ilmestyvät saranat ja outo tappi, joka ei lähde irti. Lapset päättävät selvittää, onko kaiken takana kenties tonttu ja kirjoittavat tälle kirjeen. Siitä alkaa päivittäinen, aina jouluun asti jatkuva kirjeenvaihto lasten ja tontun välillä.

Tuure-tontulla riittää kertomuksia, mutta pian lapset tulevat itsekin temmatuiksi jännittävään seikkailuun, kun selviää, että pikkutonttu Pipsa Pippuri on joutunut Jääsarvisen lumouksen valtaan ja vaipunut vaaralliseen syväjäähän. Tuuren ja lasten on keksittävä, miten hänet saadaan sulatettua ja entiselleen taas. Vastoinkäymisiltäkään ei vältytä, kun Pipsalle kudotut lämmittävät villasukat katoavat matkalla jäljettömiin. Jäähiäiset yrittävät auttaa omalla tavallaan, mutta onko jo liian myöhäistä, vai saadaanko tonttulapsi lopulta pelastettua...
Koko perheen huikea seikkailutarina ihastuttavasti kuvitettuna.
Sanna Mansikka

Sanna Mansikka

Sanna Mansikka on turkulainen kirjailija ja laulaja-lauluntekijä, jolla on myös lastenteatteritaustaa. Hän on opiskellut luovaa kirjoittamista avoimessa yliopistossa sekä valmistunut sanataideohjaajaksi Turun Kirjan Talosta. Mansikka on myös levyttänyt omaa musiikkiaan. Päivätyökseen hän toimii kasvatusalalla ja harrastaa vapaa-aikanaan lukemista, kulttuuria sekä puutarhanhoitoa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.