Tynnyröiset

Tynnyröiset

Ilkka Heikkinen

Kovakantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789528043768

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.02.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Entisellä avioparilla Liisalla ja Danielilla ei ole juuri mitään yhteistä. On vain muistoja; kaunisteltuja tai katkeria. Sekä tietenkin kaksi maailman suloisinta lasta.

Kun ydinperhe vaihtuu sinkkuelämän yksinäisyyteen, syttyy Danielin sydämeen epätoivo. Alkaa seikkailu, joka johdattaa Danielin lapsineen Etelästä Pohjoisen erämaille, kauas kaikesta ja kaikista.

Etelään jäävät kiivasluontoinen Liisa ja pohdiskeleva laitapuolen kulkija Jorkka; Danielin lapsuudenkaveri. Jorkalle maittaa Valdemar ja Liisalle inhorealistinen itsereflektio.

Kesän aikana Daniel oppii paljon uutta. Isän haamu paasaa yhä säästäväisyyden hyveestä, mutta lasten huomiot ovat monisyisempiä.

Voiko hoitoaineella hoitaa palovammoja? Onko ilman Moccamasteria tai Pleikkaria olemassa elämää? Miten sujuu kalastus? Tuleeko metsästysreissulla ruumiita? Keitä ovat Kärpänen ja Sikiö?

Tynnyröiset kertoo ihmisistä, eri lailla elämän kolhimista, iloineen ja suruineen.
Ilkka Heikkinen

Ilkka Heikkinen

Kovaa vauhtia keski-ikäistyvä Ilkka Heikkinen kirjoittaa, koska siihen on palo. Sata vuotta vanha hirsitalo Imatralla inspiroi. Lähellä virtaava Vuoksi rauhoittaa hermoja, mutta joskus on pakko ottaa perhovälineet mukaan ja painua Lappiin.

Patoumia voi purkaa musiikkiharrastukseen ja leipä tulee pöytään sisällöntuotosta. Vielä joskus Heikkinen haluaa tulla oikeaksi kirjailijaksi.

Tynnyröiset on Heikkisen ensimmäinen romaani.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.