UltraLeanSales

UltraLeanSales

HuippuTehokasMyynti

Antti Leijala

Pehmeäkantinen

60 sivua

ISBN-13: 9789523304543

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.09.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lähestyvän Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi, on myytti huonoista suomalaisista myyntimiehistä aika murtaa.

Olitpa sitten pienyrittäjä tai myyjä, UltraLeanSales (HuippuTehokasMyynti) johdattaa sinut yhteen 2010-luvun tärkeimpään innovaatioon myyntimenetelmien kehityksessä. Ja tällä kertaa kyse ei ole Amerikan-keksinnöstä, jota yritetään soveltaa Suomessa, vaan päinvastoin. UltraLeanSales on Suomessa kehitetty, suomalaisissa yrityksissä testattu ja myös ensijulkaisu tapahtui Suomessa. Kirjaa täydentävä verkkokurssi on myös saatavilla, kts. www.UltraLeanSales.com.

Asiakas on avainasemassa UltraLeanSales-mallissa ja keskitymmekin kolmen T:n, eli asiakkaan TARJOUSTEN, TYYTYVÄISYYDEN ja TARPEIDEN ymmärtämiseen hyödyntämällä edistyksellisiä pilvipalveluja. Kasvattamalla
ja jalostamalla tietoamme asiakkaista, pystymme vastaamaan paremmin kysyntään, eli voittamaan lisää tarjouksia. Tästä on tehty "Ultrahelppoa" ja saat hyödynnettyä sen minuuteissa.

Keskity siis asiakkaaseen. Ymmärrä asiakkaasi entistä paremmin, jalosta tietoasi ja hyödynnä sitä oman tai yrityksesi kilpailukyvyn kehittämisessä jatkuvasti.

Tee asiakkaan paremmasta ymmärtämisestä itsellesi elämäntapa – ole siinä paras!
Antti Leijala

Antti Leijala

Antti Leijala has over 20 years of broad international business management experience (product and solution management, business operations, change management, pricing, strategy, bid management, quality management, etc.).

Additionally, he has 12 years of experience as an entrepreneur in the fields of importing nanotechnology, hand-made leather crafts, and business consulting.

He is specialized and passionate in Lean Six Sigma usage in Sales environment, both in large global corporates as well as in 1-9 employee local micro-companies. Additionally, he's the only Lean Six Sigma Sales black belt in Finland and among very few globally. Using this knowledge, he is working on his doctoral thesis to deeper understand the common problems of small businesses and how to solve them.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.