Unelma onnesta

Unelma onnesta

Astaterhikki Salonen

Romaanit & novellit

Kovakantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789528031253

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.01.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Unelma onnesta on kertomus suomalaisesta naisesta, joka syntyy 1940-luvulla, kasvaa tiedostavaksi nuoreksi 1950- ja 60-luvuilla ja etsii onneaan läpi vuosikymmenten, eri paikoista, eri tavoin.

Romaani on Se Tavallinen Tarina, jossa tasa-arvosta ei juurikaan ole tietoa, naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä. Päähenkilön vaiheiden ohella piirtyy kuva eri aikakausista, eri kulttuureista ja lopulta vahvuuden löytymisestä omassa itsessä.

OTE
Vierailen Kulosaaressa Kiinan konsulaatissa ja saan kolmen kuukauden viisumin. Kuun lopussa pakkaan omia tavaroitani, vaatteita, läppärin ja kirjoja ja lennän Finnairin suoralla lennolla Shanghaihin.

Passin ja viisumin tarkastus samoin kuin matkalaukkujen turvatarkastus sujuvat hyvin ja tulen tullialueen oviaukosta aulaan. Hallissa on väentungos. Voiko näin paljon ihmisiä olla samassa paikassa samaan aikaan? Hetken olen epävarma, miten tästä joukosta löydän Jaapin.

Siinä hän on. Seisoo hänelle ominaiseen tapaan hiukan muista vastaanottajista erillään. Päätään muita pidempi. Turvallinen, rauhallinen, rakas Jaap. Hän ottaa minut syliinsä ja puristaa lujasti.

Jaapin työnantajan autokuski odottaa meitä parkkipaikalla. Matkalaukkuni lastataan autoon ja parin kolmen tunnin ajomatka uuteen kotikaupunkiin voi alkaa.
Astaterhikki Salonen

Astaterhikki Salonen

Astaterhikki Salonen syntyi 1940-luvun maaseudulla ja kasvoi pienessä kyläyhteisössä. Sittemmin hänen retkensä ovat kuljettaneet häntä eri puolille maailmaa ja nyt takaisin kotikonnuille.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite