Unohdettu laulu

Unohdettu laulu

Sara Kangasniemi

ePUB

27,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528023234

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.04.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Unohdettu laulu on esikoisrunoteos, joka kertoo riipaisevalla tavalla tarinaa unohdetuista juuristamme, luontoyhteyden kadottamisesta sekä siitä, kuinka sen voi taas löytää. Teos vie lukijan matkalle vuosituhansien taakse, missä luonnon kanssa sopusoinnussa eläneet muinaissuomalaiset esi-isämme ja -äitimme jättivät meille sielunperinnön, joka elää meissä edelleen. Runot herättelevät lukijaa kuuntelemaan, aistimaan, muistamaan tämän perinnön - unohdetun laulun.
Sara Kangasniemi

Sara Kangasniemi

Sara Kangasniemi on koulutukseltaan filosofian maisteri suomen kielestä (FM). Unohdettu laulu on Kangasniemen esikoiskirja. Kirjan syntyyn on vaikuttanut Kangasniemen oma kiinnostus suomen muinaisuskoa ja -kulttuuria kohtaan sekä halu tuoda unohdettuja asioita takaisin ihmisten muistiin. Lisäksi siinä kaikuu kirjoittajan oma syvä kaipuu rauhoittavaan luontoyhteyteen kiireisen ja stressaavan nykyelämänmenon keskellä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.