Unohduksen maahan
Uutuus

Unohduksen maahan

Juha-Matti Pesonen

Kovakantinen

138 sivua

ISBN-13: 9789528043423

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.02.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Veikkasin olevani vielä jonkin verran juovuksissa, ja pahin kankkunen olisi edessä. Kun veren alkoholipitoisuus saavuttaisi nollan, alkaisivat pahimmat krampit ja kouristelu.
- Me mennään Matti-poika lämmönjakokeskukseen. Et ole poika tainnut sellaisessa ennen käydäkään, Rambo veisteli. Minä tunnen lämmönjakokeskukset kuin omat huorani. Kerroinkos jo muuten, että kun kerran olin työkomennuksella suuressa ja mahtavassa Neuvostoliitossa, uralilainen sutenööri toi mulle koeponnistettavaksi kaikki uudet huorat. Jumalauta se oli kuules jätkä touhua Jekaterinburgissa! Aamusta iltaan hakkuutin menemään.
- Hakkuutit?
- Niin, panin!
- Et kai sä tollasta oo... kauhistelin.
Kuin ihmeen kautta oloni oli vähän siedettävämpi, kun kuuntelin miehekkäitä juttuja, joita Rambo tiputteli punaisten viiksiensä välistä."

Matti on soutamassa tulipalosta säästynyttä hääkiuastaan ja kanisterillista sahtia saareen, kun veneeseen änkeytyy kyselemättä mukaan valtavankokoinen mies, joka esittäytyy Putki-Ramboksi. Matti lähtee Rambon ehdotuksesta mukaan pimeään putkiurakkaan, jollaista hän ei olisi uskonut olevan olemassakaan. Putkityömaalta alkaa matka unohduksen maahan.
Juha-Matti Pesonen

Juha-Matti Pesonen

Juha-Matti Pesonen on 1970-luvun alussa Tikkurilaan syntynyt lähiösälli, joka kasvoi Karjalan kannaksen ja Pohjois-Pohjanmaan kulttuurisynteesissä. Pesonen on toiminut muun muassa haudankaivajana, opettajana, metsätyömiehenä, terapeuttina, kuntoutussuunnittelijana ja Pohjannaula-yhtyeen kitaristisäveltäjänä. Koulutukseltaan hän on toimintaterapeutti ja metsänhoitaja. Hänet tunnetaan myös intohimoisena Sulkavansoutajana ja kohtuullisestakin hutikasta pitävänä sahtiharrastajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.